Velkommen til Dklaptopfans.com. Vi leverer sine tjenester til dig under forudsætning af meddelelser, vilkår og betingelser. Når du bruger en tjeneste, er du desuden underlagt de regler, retningslinjer, politikker, vilkår og betingelser, der gælder for sådanne tjenester, og de er indarbejdet i denne aftale med denne henvisning. Dklaptopfans.com forbeholder sig ret til at ændre dette websted og disse vilkår og betingelser til enhver tid.

Prissætning i forskellige valutaer

Prissætning af produkter solgt af Dklaptopfans.com er baseret på tal beregnet i Dansk krone (DKK).

Prisændring

Priserne er opført på vores hjemmeside og kan ændres uden varsel. Betaling skal ske inden afsendelse, medmindre kreditvilkår er blevet arrangeret i forvejen med vores kreditafdeling. I så fald skal betalingsbetingelser være som angivet i kreditaftalen.

Tilladelse til at bruge denne hjemmeside

Du må kun bruge hjemmesiden, hvis du har nået flertalsalderen, hvor du bor, og du kan danne juridisk bindende kontrakter i henhold til gældende lovgivning. Du må ikke bruge hjemmesiden, hvis du bor i en jurisdiktion, hvor adgang til eller brug af hjemmesiden eller en del heraf kan være ulovlig eller forbudt. Det er udelukkende dit ansvar at afgøre, om din brug af hjemmesiden er lovlig, og du skal overholde alle gældende love. Dklaptopfans.com forbeholder sig ret til at anmode om bevis for identifikation og alder.

Ordre accept

Bemærk, at der kan være visse ordrer, som vi ikke kan acceptere og skal annullere. Dklaptopfans.com forbeholder sig ret til efter eget skøn at nægte eller annullere enhver ordre af en eller anden grund. Nogle situationer, der kan medføre, at din ordre bliver annulleret, inkluderer begrænsninger på mængder, der er tilgængelige for køb, unøjagtigheder eller fejl i produkt- eller prisoplysninger eller problemer, der er identificeret af vores afdeling for kredit- og svindelunddragelse. Vi kan også kræve yderligere verifikationer eller oplysninger, før vi accepterer enhver ordre. Vi kontakter dig, hvis hele eller en del af din ordre er annulleret, eller hvis der kræves yderligere oplysninger for at acceptere din ordre.

Diverse

Vores hjemmeside er hverken forbundet med eller certificeret af, licenseret af, sælger for, der er tilknyttet nogen måde til disse computerproducenter. Gruppen af ​​varer, der er til salg via denne hjemmeside, produceres ikke af eller tilgængelig til salg med godkendelse fra producenterne af de computere, som vores sortiment af varer kan anvendes til.