På Dklaptopfans.com er afkast nemt! Vi stræber efter at tilbyde den bedste shoppingoplevelse, herunder hurtige og problemfri afkast. Kontakt venligst kundeservice for at behandle dit retur.

Returpolitik

Ethvert produkt, der købes hos os, kan returneres til refusion eller udveksling inden for 15 dage fra modtagelsesdatoen. Læs venligst nedenstående trin forklarer, hvordan du udøver dette.

  • Klik her for at anmode om et RMA-nummer, før du returnerer produktet. Indtast venligst dit navn, bestillingsnummer, årsagen til afkastet, og hvis du vil returnere for fuld refusion eller udveksling af et andet produkt. Inden for 1 til 2 hverdage efter indsendelse af anmodningen vil du blive kontaktet via e-mail med et RMA nummer og produkt retur instruktioner.
  • Returnerede genstande skal være fuldstændige og mangler nødvendige dele. Når du returnerer et produkt, bedes du skrive RMA nummeret på pakken. Det er også kundens ansvar at sikre, at de returnerede varer er pakket korrekt. Du kan vælge hvilken forsendelsesmulighed du føler dig komfortabel med at bruge. Vi anbefaler stærkt at bruge en forsendelsesmetode, der tilbyder pakkesporing. Vi kan ikke behandle retur eller udveksling, hvis vi ikke har modtaget varerne.
  • Defekte produkter - returforsendelsesgebyr vil blive forudbetalt. Vi refunderer returforsendelsesgebyret til dig efter at have modtaget de returnerede varer.
  • Ikke-defekte produkter - kunderne er ansvarlige for returafgiften.

Hvis du ønsker at få en udskiftning af det samme produkt på grund af et defekt produkt efter 15 dage fra modtagelsesdatoen, bedes du kontakte os med dit bestillingsnummer og beskrivelse af manglen på en udskiftning. Alle produkter, vi sælger, kommer med vores egen 6 måneders erstatningsgaranti fra kvitteringsdatoen. Vi kan sende det samme produkt eller et tilsvarende produkt af samme værdi som du angiver.

Refunderingspolitik

Restitutioner udstedes tilbage til den oprindelige betalingsmetode. Restitutionen udstedes samme dag som vi modtager dit returnerede produkt. Hvis produktet ikke skal returneres, udbetales restitutionen samme dag, som vi specificerer til dig via e-mail. Afhængigt af betalingsmetoden kan det tage 5-7 arbejdsdage for banken at behandle krediten på din konto.

Ordreafbestilling

Annullering af ordre kan ønskes af kunden her, før ordren afsendes. Hvis ordren ikke afsendes, vil hele betalingen blive refunderet. Ordrer en gang afsendes, ingen afbestilling kan foretages. Du kan returnere pakken til os.

Pakkeafvisning

Vi fraråder kraftigt vores kunder fra at nægte pakker, da det vil koste flere penge i det lange løb. Når en pakke nægtes, opkræver fragtfirmaet returafgiften, som vi igen skal trække fra din refusion. I stedet anbefaler vi at acceptere pakken, og kontakt os for at starte en retur.

For internationale ordrer skal du være opmærksom på, at afvisning af pakken ikke eliminerer det mæglingsgebyr, som fragtskibet betaler. Hvis en international kunde nægter pakken, vil de blive refunderet mindre fragt og håndtering (begge veje) og mængden af ​​mæglergebyret, når vi får pakken tilbage (hvis anvendt).

RMA nummer

RMA-nummeret giver os noget, der refererer til dit hjemvenden og lader os vide, hvornår du skal behandle din refusion eller hvilket element der skal sendes tilbage til dig. RMA-nummeret er gyldigt i 15 dage - send varen tilbage til os rettidigt for at være berettiget til refusion eller udveksling.