Vi blev grundlagt med en mission for at give den bedste oplevelse på internettet for at købe bærbare køleventilatorer. Vi fokuserer på at gøre køb elektronik online en behagelig oplevelse. Vores ikke-bestilte kundeservicerepræsentanter er her for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål du måtte have.

Produkterne vi sælger er helt nye i detailemballagen (se produktfortegnelsen for flere detaljer). Vi sælger i stort omfang og har strømlinet vores operationer for at give dig den bedste kombination af pris og service til rådighed overalt.

Vores team er en ekstraordinær flok, der elsker hvad de gør. De vil passe på dig alle trin i vejen og er mere end glade for at give dig det rigtige råd, ikke bare at sælge dig noget til at sælge det. Og i sjældne tilfælde hjælpe dig med eventuelle problemer, du måtte støde på. Hvis vi gør noget forkert, løser vi det hurtigt, og sørg for, at det ikke sker igen. Vi er forpligtet til at levere førsteklasses kundeservice til dig og garantere 100% fuldstændig kundetilfredshed.

Vores mål er simpelt. Vi ønsker at være din primære kilde til de bedste bærbare køleventilatorer til de bedste priser og værdier, med den bedste kundeservice, der er menneskeligt muligt.

Dklaptopfans.com
Adresse: Hengmingzhu Industrial Park, Shajing Town, Baoan District
Shenzhen, Guangdong 518107
China
Tlf: +86-13677-917192
E-mail: service@dklaptopfans.com