Fragtmetode Land Leveringstid Speditionsfirma Pris Sporingsnummerformat Tracking link
PostforsendelseDanmark10 til 15 arbejdsdage BringGratis 00057126961234567890 https://www.dao.as
EkspresleveringDanmark3 til 5 arbejdsdage DHL Express180,- DKK 1234567890 http://www.dhl.com/

Postforsendelse - Gratis fragt

Postforsendelse udføres også af en national posttjeneste, men omfatter sporingsevne. Derudover leveres pakken til dig via Bring i Danmark og har normalt brug for 10 til 15 arbejdsdage at levere.

Ekspreslevering

Ekspreslevering er den hurtigste måde at sende dit produkt globalt på. Det har normalt brug for 3 til 5 arbejdsdage at ankomme og transporteres af DHL.

Sporingen for Ekspreslevering er langt bedre end de af sine modparter. Den indeholder opdateringer på hvert trin af vejen.

Desuden kræver alle fremskyndede leverancer en underskrift ved ankomsten og er ikke altid egnet til P.O. Box adresser. Hvis en P.O. Box adresse er angivet, vi kan kontakte kunden for en alternativ adresse, en egentlig bopæl/forretningssted, for at sikre, at der ikke er forsinkelser i leveringsprocessen.

Ofte stillede spørgsmål

  • Ordrer placeret mellem mandag til fredag ​​vil pakket og sendes inden for 24 timer.
  • Vi sender dig en forsendelsesmeddelelses-e-mail, der indeholder sporingsnummer og sporingslink. Derudover kan du også klikke her for at spore din ordre online.
  • Hvis din pakke går tabt i transit, skal vi følge et sæt procedurer for at finde din pakke. Vi skal starte en sporvogn med rederiet. En tracer kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle. Hvis pakken ikke er fundet i den periode, kan vi omfordele din ordre.
  • Ordrer kan kun annulleres, inden den sendes ud. Hvis lageret allerede har sendt ordren, garanterer vi ikke annullering.